torstai 1. elokuuta 2013

Read All About It

Noniin elikkäs se ois sitten toinen blogikirjotus vuorossa! :D Hehee! Joo siis tänään oltiin sukulaisissa Lohjan suunnalla. Oli todella ihanaa nähdä näitä ihmisiä piiiitkästä aikaa :) Muistakaas ihmiset pitää yhteyttä sukulaisiin its very important, just saying ;)
     Syötiiin mahtavasti ruokaa ja kaikenlaisia hyviä herkkuja (ei siis muutaku huomenna: Sali here i come :D ). Mun todellaki PITI ottaa kuvaa näistä herkuista jotka nenän alle meni, mutta taisin niin nälissäni että kuvien ottaminen vain (jostain syystä) unohtui... hups! Noh ens kerralla sitten koitan hillitä itseni ja ruokahaluni (jos se edes on mahdollista omalla kohdallani, ruokahan on aivan mahtavaa! Eikö?;) ).
      Siellä tämä koko päivä sitten vierähtikin iloisesti ihanien ihmisten seurassa :) Kuvien ottaminen muutenkin unohtui... Noh se nyt mun muistilla ei olekaan mikään IHME :D Asukuvat sentään sain räpsästyä (ja nekin ennen lähtöä ja siskon avustuksella). Odotimme myös kaunista säätä ja sitä se todellakin oli- ainakin sen ensimmäisen vartin siellä ollessamme :D Noooh eihän pikku sade (mikä PIKKU sade? Se oli oikeastaan kamala sademyrsky?) mitään pilaa, jos tunnelma on lämmin ja mukavahko :)
       Kotimatkalla kotia kohti huomasin syyn kasvojeni Edward Cullen- efektiin, joka siis oli vallinnut lärvissäni koko päivän. Aina peiliin katsoessani (jota teen muuten todella usein,onkohan ongelma?:D ) huomasin kasvojeni kiiltävän tooodella häiritsevästi, kun Naantalin ilta-aurinko konsanaan. Sitten autossa taas peiliin katsoessani tajusin: Ei hitto aamulla kovassa kiireessä olenkin levittänyt ainoastaan meikkivoiteen!!! Puuteri unohtunut täysin! Voiko tällainen vainoharhaisuus olla edes enää tervettä ikäiselleni :D Niinkuin mummin kanssa aina puhumme se on tämä kuuluisa teinidementia. Noh jokatapauksessa näillä mentiin koko päivä. Ei se ainakaan menoa haitannut, toipahan jotain eksoottista naamaani :DD
      Huomenna sitten olisi suunnitelmissa suunnata kohti Ikeaa :) Onhan syntymäpäiväni ja se vaaterekki TODELLAKIN olisi tarpeen (voin kyllä ainoastaan syyttää itseäni tästä vaatemäärän tulvasta, joka vallitsee vaatekaapissani). Sitten taas hieman kuvia!:) Heippsan!



 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
On the road
 
 
 
-Iida


2 kommenttia:

  1. Jatkuvan peilaamisen oot periny kummitädiltäs ;) ! -Mirka-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahah!!! Kiva juttu :D En sitten ookaan seko :DD Hahah!

      Poista