maanantai 5. elokuuta 2013

Blue Jeans

Nyt sitten äkkiä, nopeesti, pikapikaaa päivä postausta! Kun aina tää aika vaan menee ja päivä kuluu, kiitää ku meksikon pikajuna konsanaan niin etten enää pysy kyydissä :DDD Nyt siis ehdin finally ennen keskiyötä tekemään teille luettavaa aikanne kuluksi (jos siis lanitatte tekin koneella kauniina kesäpäivänä. Ja järki löytyy?). Elikkäs tämän päivän asukuvista näette pari uutta asustetta joista toisen sain syntymäpäivänäni lahjaksi :) Tämä paljon haluttu,hinguttu ja kuolattu Glitterin snapback, joka kaikenlisäksi vielä varustettu iiiihanilla kiiltelevillä niiteillä!!! Rakkautta:)) Kiitos täti!
       Toinen asuste, tämän kyseisen postauksen otsikon nimen mukaan siniset farkut. Tuunasin ne itse tänään reiällisiksi (<-- onks toi ees sana:D). Olen kauan nähnyt monien bloggaajien päällä tälläiset farkut ja nyt tänään Cosmoa lukiessani bongasin vielä niiden helpon "näin teet sen itse"-ohjeen. Ei siis siinä muuta kun hetken mietiskely ja eikun hakemaan kaapista isoiksi jääneitä tyhmiä farkkuja ja luomaan niille uutta ilmettä :)) Heti niistä tuli niin ihanat että voi kun tykkään!!!
        Terkut siis vaan sinne ADelle joka ne jo ihan alkuun lyttäsi, ja suoraan sanoen meni sanattomaksi koko housuistani :D Ei kaikki diggaa, mutta mäpä tykkään ja se on tärkeintä!!;) Eikö?
Kommentoikaa ihmeessä mitä mieltä te olette :)
       Ei tässä sitten muuta. Vois kyllä mennä edes vähäsen kurkkaamaan tonne ulos! Siis tuolla on asteita varmaan 25 + tollanen etelän ilmasto ja tää yks heebo istuu koneen äärellä (oikeesti pää kiinni näytössä!!). Huhhuh! Eikun aurinkoa palvomaan siitä! Kaikki pyllyt ylös penkistä ja nautitaan kesästä, kun sitä vielä meille lahjoitetaan ::)) Zauuukkeli!



 
 

 
 




 
 
 
-Iida:)

      

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti