keskiviikko 14. elokuuta 2013

Sataa sataa ropisee pili pili pom!

Sataa sataa sataa ja aina vaan sataa! Tätäkö tämä Suomen syksy on! No kylä maar on!... Ääh ja syysmasennus tekee tuloaan yhtäaikasesti ruskan kanssa :D No thanks! Nyt on kiikarissa jo paras hybertribla idea ikin Minskun kanssa! Liittyen vanhojentanssi pukuun!! Kuulette sitten tämän idean toteutuessa (ehkä toteutuessa) lisää :))) IIIHHH OON NIIN HAPPY!! (vielä...). Kerranki suunnittelu ja toteutus alotettu ajoissa! Hyvä Iida!
       Ja suuremmistakin suurimmat pahoitteluni teille että asukuvaa ei tullukaan... Syyttäkää siitä ainoastaan kuntosalilla käyntiä, sen jälkeen suihkussa käyntiä ja sitten unohdus: Hups entäs ne asukuvat... Anteeksi! Plus tää koulun alkaminen niiin kiireyttäny ja pidentäny koulu matkoja, että huhhuh! Päivässä menee kaks tuntii pelkästään bussimatkoihin sinne ja takas homeen :S Pahoitteluni!
        Mutta mitä sitä surkuttelemaan ja itkemään! Nyt tulloo kuvaa oikeen olan takaa! :) Olkaapi hyvät :) Ja ihanat illan jatkot kaikille sinne vällyjen alle tällä sateisen masentavalla kelillä... Ääh!

+ Anteeks asukuvien laatu! Koska kuvasin nää ite ja ulos ei päässy koska sade :D (itselaukaisin kui se voi olla nii vaikee käyttönen :DD) Haha!

Korvikset: GT, Huulipuna: Tokmanni :D


Paita: Nelly.com
 

Housut: Radio kirppis (Oikeesti Cubus)
 

Ballerinat: Kirppis (Oikeesti DinSko)


Käsikorut: Hmmm... Ei hajua! :D Sorii..
 

 

Näytänpä räjähtäneen väsyneeltä... Kabuum koulut alko!!!



Fiilikset asukuvien jälkeen! :D Haha! Meikki pois, korut pois, hiukset kiinni, kotivaatteet päälle! Ahh autuutta :D



 
-Iida!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti