torstai 22. elokuuta 2013

Up In Flames

Otsikko ei tällä kertaa liity YHTÄÄN tähän postaukseen :D Kuten ehkä olettekin jo huomanneet joka otsikkoni on jonkin tietyn biisin nimi :)! Tällä kertaa kyseinen otsikko ei linkity millään tavalla itse tekstiin. Hyvä Nicki Minajin biisi vaan muuten! Eilen en postausta kyennyt/jaksanut/viitsinyt tehdä... Syynä laiskottelu ja siinä samassa läksytkin jäi tekemättä... Uuupsiii! Noh mitä pienist ku ei nekää mitää meist :)
      Hullua ku istut neljän lukuaineen ( äikkä, ussa, enkku ja mantsa) tunneilla ja vaan tunnet after joka tunti, että et oo tajunnu ikinä mitään siellä! Mä kyllä oikeesti kuuntelen tunneilla (välillä ratkean räpläämään whatsappia, tai muuten vaan juttelemaan iiihanalle vierustoverille siinä vieressä). Mutta silti toki pääasiassa kuuntelen ihan hikisenä ja koitan ymmärtää! (Suorastaan kuulen kuinka aivoni raksuttavat päässäni miettiessäni niin kovasti...) Jos ei ole älliä luotu ei sille voi mitään :D Se on menoa sitten!
      Sitten semmonen ihana asia! Sain tänään viestin puhelimeeni, että pakettini on saapunut Stadium myymälään! Jeejee! Sen iloiten sieltä hain ja oisin saanut tietenkin sovittaakin kyseiset tuotteet, mutta ku aikaa ei ollu (Bussiin oli juostava) nii mukaan vaan :) Hintaa noille kahdille housuille tulikin vaan ainoastaan päälle 47e! Ei musta ollenkaan paha urheiluhousuista urheiluliikkeestä :) Diggaan!
Aattelin esitellä mun ostoksia enemmän videoilla niii en nyt niistä laita kuvaa tänne iiiihan heti. Ootan et saan kerättyy vähä enemmän ostoksii si kerralla ja kabuuum! Sit isken videota! :D Mut juu asukuviin siis ja iiihanat yöt kaikille! :)




 

 

 

 

 
 
-Iiduska!

2 kommenttia:

  1. ihana blogi sulla on:)<3 , käy kattooo : http://annalifeice.blogspot.fi/ se on vähä keksen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voiii kiitoss ihanuus! :)) Juu käyn tsekkaileen! :) hih!

      Poista