keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Part Of Me

Noniin! Nyt se on vihdoin tehty! Päätinpä tässä jo varmaan monia kuukausia sitten perustaa blogin ja tällä kertaa ihan ihkaoman. Aikaisemmin siis pidin blogia parhaan ystäväni kanssa, mutta se ei tuottanut tulosta ja kirjoittaminen jäi vähemmälle... suoraansanoen se loppui täysin :D
      Nyt olen täällä innokkaana kädet syyhyten kirjoittamassa taas! Kerronpa tähän väliin itsestäni hieman :) Olen kohta 17-vuotias nuori neito Akaasta (joo paikkakunta ei varmaan sano monelle mitään heh) ja käyn Tampereen Yhteiskoulun lukiota. Perheeseeni kuuluu pikkusisko,äiti,isäpuoli,isä ja neljä hullunhauskaa Amerikankarvatontaterrieriä Dixi,Zino,Dante ja Nala :)
      Harrastan ainoastaan salilla käymistä ja koirien lenkitystä (jos siis vartin lenkitys väkisin ulos raahautuen lasketaan edes urheiluksi :D ). En polta tupakkaa. Minulla on vakava taipumus suklaan ylisyöntiin ja rakastan Johnny Deppin leffoja. Pidän ylikaiken shoppailusta (oikeastaan pidän liikaakin). Tykkään viettää aikaa parhaiden ystävieni Veeran (jonka kanssa tämä edellinen fail blogi oli :D ), Annikan (ADen), Nooran ja Minskun kanssa :)
      Inhokki ruokia minulla on todella vähän (ihme kyllä) en pidä maksalaatikosta enkä itse maksasta. Ihme kyllä maksamakkara ja maksapatee on todella hyvää :P Toinen mitä en mielelläni pistä suuhuni on seiti! Se menettelee kalapuikoissa, mutta muuten yökyök ja yök! Rakastan laulaa ja näytellä. Olen pitänyt siitä niin kauan kun muistan :) Eli siis rest in peace äitin korvat :DD
      Eiköhän tässä ollut nyt aluksi riittävästi faktaa :) Lopuksi vielä hieman kuvia itse bloggaajan pärstästä :D Enjoy!!


Kyseinen kuva tänään otettu

Tämä kuva viimetalvena räpsästy (olevinaan taiteellinen :D )

Viime kevät (like a boss)

Ja taas viime talvi (äääh ei mitään talvikuvia vielä..)        -Iida

8 kommenttia:

 1. Kiitos :DD Kuka ikinä ootkin ::DD hahaha!

  VastaaPoista
 2. Toosi kauuniss oleet JA IIHANA BLOGI! ;-* <3

  VastaaPoista
 3. Oli kyllä niin sun näkönen teksti :DD hyvähyvähyvä!!

  Terveisin jenskiii

  VastaaPoista
 4. Tos viimesessä kuvassa noi sun kengät, eiks ne ookki Litat ? (: oon ettiny itelleni tollasii vaik kuin kaua mut en löydä mistää :oo Upeita kuvia muuten tääl !

  http://shelter-finder.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiii!:) Ne on ihan Duffy merkkiset kengät :)) Ostettu skopunktenista :)
   Ja voi kiitos ihana!:)

   Poista