tiistai 27. elokuuta 2013

Let´s Get Loud

Kyllä meinaan ääntä riitti ku oli tänään taas kaveriporukan kanssa liikkeellä joka paikassa! :D Ensin koulun käytävillä, ehkä vähän oppitunneilla, syömässä Daddys Dinerissä, teatterissa (Tietenkin siis väliajalla... Eihän me siellä yleisössä häiritä, ei) sekä kaikkialla muualla missä ikinä tänään liikuimmekaan pitkin Tampereen kaupunkia! Ääntä riitti (Osittain siksi että olen tällä hetkellä vieläkin "puolikuuro" , kiitos ihanan korvatulehdukseni ja huusin entistäkin enemmän!) porukassamme niin paljon, että se kuului varmasti Hämeenkadun toisesta päästä aina toiseen päähän asti! Hertsyleijaa vaan! Mutta hauskaakin hauskempaa ja muksaakin muksempaa oli. Sen voin sanoa!
        Olen tottunut jo pikkuhiljaa elämääni yhdellä korvalla (Ei siis suinkaan itse KORVALLA vaan yhden korvan KUULOLLA). Vaikka tämä tästä kyllä paranee on se jännää tottua kuuntelemaan toisen juttuja aina vasemman korvanpuoliskon häneen päin kääntäen (Tämä on siis terve korva), tunnilla oikeen itseään opettajan ääntä kohti venyttämiseen ja jopa seitsemän kertaa samasta asiasta kysymiseen (Koska en vaan vieläkääään saa selvää mitä toveri virkkoo vieruspulpetista :D). Nooooh kokemus se tämäkin, Vai?;)
       Taaskaan ei asukuvaa ole tulossa, mutta eiiiipäs hätiä mitiä lupaan jossain vaiheessa niitä taas otella. Ottaen huomioon että tulin nyt vasta koulusta kotiin ja on pimeää ja blogi kirjottamatta ja näyttää ihan ränsistyneeltä tai sitten on muuten vaan laiska :D Mutta malttia malttia, se on valttia! Toki kuvissa hieman näkee asuani, mutta surkeita ne asukuviksi olisivat.Tässä operaatio suihkuun meno + hiusten pesu kastamatta kipeää korvaani :D Hahahaaa! Äitin kanssa teippailtiin korvareikä umpeen! Tiedän näytän pikemminkin Menninkäiseltä!

 

Otin ton Chicken Meltin ja oli muuten hyväää! :P Omnomm! :P

Tulis jo sitä ruokaaaaaa! :D T: Iida ja Minsku!


  Sitten ku massut oli täynnä mentiin kohti teatteria! Kylmä murha täältä tullaan ja LUJAA! :D


 
 
 

Blondini mun! <3 + Joku heebo!

Päivän paras! Pojat ja fotobomb! :DDDDD Jouduitte nyt sit blogiin! Kjäh kjäh kjäääh!


Hyvveet illan jatkot! Siskot pysykää lujana! Hahah!:D
 
 
 
  -Iida! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti