perjantai 9. elokuuta 2013

Surprise Surprise!

Jeejee! Moikkelis koikkelis ja aeeevan ihanata päivää kaikille (Vaikka synkkä ja sateinen päivä onkin..Ainakin täällä:D). Tänään se vihdosta viimehin saapui nimittäin Tickle Your Fancy blogin Äänestä iskevin treenityyli- kisan voittopakettini!! Uiiih! Tulin tässä kyseisessä kisassa siis ykköseksi ja tällä asulla/kuvalla :

 
Voittaja sai valita palkinnon neljästä vaihtoehdosta jotka olivat: Suoristusrauta,hajuvesi,kasvojenhoito pakkaus sekä tooodella seksikäs body mallinen alusasu.
Arvatkaapas minkä minä valitsin!? Hehee :D Tämän seksikkään alusasun tietenkin!! Ei vainkaan :D Suoristusrautahan sieltä postista meille ja sen kautta Iidan syliin kulkeutui :) Tätä ennen omistin kyllä jo kaksi suoristus rautaa, mutta eikös se sanontakin mene että ei kahta ilman kolmatta ;) Eihän? Nyt olen BrAun Satin Hair 7:n onnellinen omistaja (Ehkä myöskin uusi mamma:3 Niin ihana se oli!).
        Ja  nimi ei todellakaan johda harhaan. Siitä tulee satiinisen pehmeät ja liukkaat hiukset heti ensimmäisen vedon jälkeen! Saatat yllättyä! Minulle ei edes makseta tästä ylistämisestä, mutta teen sen mielelläni! Niin hyvä se oli :) Jos en olisi tiennyt olisin luullut päälleni laskettaneen peruukin kun kokeilin hiuksiani tämän "käsittelyn" jälkeen! Kuin uudet!
 
Se on päheeeee!!! 

Ja se todellakin oli älykäs! Siihen piti luoda oma hiusprofiili sen mukaan onko hiuksesi minkä pituiset, paksuiset ja onko ne värjätyt. Aivan! Kone teki itse loput. Hups vaan ja se oli lämmittänyt itsensä vaadittavaan lämpötilaan hiuksiesi mukaan :) Tehokasta eikö?;) Älykkäämpi kuin minä... Onnistun aina ainoastaan kärventämään ja sähköistämään omat hiukseni ja sen jälkeen omistan Ronja ryövärintytär pehkon! Niice :D Mutta nyt tuli vastaus ongelmiini!Tässä näette alusta loppuun (Jos siis olette hyvänäköisiä...Itse en saa tosta mitäään tolkkua:D) kuinka tämä vempele määrittelee ensin profiilisi ja sitten lämmittää itsensä. Ainiin! Myös suoristaessasi hiuksiasi saat aina väliaika tietoja onko hiuksen kosteus hyvä :),keskiverto :I vai huono :(. Myös raportoi onko vetovauhti hiusta pitkin oikea näiden hymiöiden avulla :D! On se tekniikka ihmeellistä!


Tässä vielä kuva mun systerin ja mun omista hiuksista tämän operaatio suoristamisen jälkeen. Aika hyvää jälkeä eikö? Ja ainoastaan yksi veto per hiuskaistale ja avot! :)

Sitten uusiin kuviin ja tunnelmiin. Nimittäin asukuvaa tältä päivältä teille :)


Liivi: Tuurista, Toppi: GT, Kaulakoru: GT, Shortsit: SpiritStore, Korvikset: Glitter, Kengät: Skopunkten


 
 
Se aina haluu mun kanssa kuvaan..En käsitä :DD

 Besos!
 
 
-Iida!


2 kommenttia:

  1. Rakastuin noihin sun kenkiin! Muutenkin ihan älyttömän kiva blogi ja sulla on ihanan persoonallinen kirjotustyyli:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon!:) Hyvä jos persoonallisuus näkyy tekstin läpi!! Jeiij! :D

      Poista