lauantai 17. elokuuta 2013

Levikset repee

Ei nyt ihan sentään repee... Vaikka tossa yhessä kyykky kuvassa oli hilkulla :DD Hahah!!! Tänään semiperus koti päivä taas ja ihme ja kumma (siis oikeesti tooosi harvinaista) tein läksyt jo lauantaina. Väsään ne aina yleensä vasta joskus sunnuntai illalla/yöllä ku ei oo vaa aikasemmin jaksanu/viittiny... Siinä sitten kiva mennä maanantaina kouluun sillee et silmäpussit on tennispallon kokoset ja laahaa perässä mukana lattioita.. :S No thank you! Nyt siis ei muuta ku peukut pystyyn ja toivomaan, että maanantaina olen virkeämpääkin virkeämpi!
       En ymmärrä tätä sateen määrää! Mistä sitä oikein tuleee?! Miten sitä oikein riittää näin paljon?! (Kyllä, Olen nukkunut kyseiset tunnit joissa tästä sateen kerrostumisesta ja muodostumisesta on joskus kerrottu... Vai onkohan?:D). Seuraava must hankinta siis: City kumisaappaat. Sillä omistan vaan jotain lapsuusajan kaameuksia (Jotka ihme kyllä mahtuu vielä mun jalkaan!:O) tai sitte kunnon Nokialaiset! Ei toimi. Siksi saan uuden HYVÄN ja TARPEELLISEN syyn hankkia taas yhdet kenkuli rakkaudet lisää!!<33 Jeshhh!! Onpa sitä ainakin ilmoja pidelly (En oo ikinä tajunnu tota sanontaa...Mikä pitää ilmoja!? Hä?Tä?Mitä?).
       Sain itsestäni aikaseks sentään ottaa pari asukuvaa. Siis oikeestihan en ollu tänään missään joten mä vaan yksinkertasesti puin tollasta päälleni, otettii kuvat ja taas kotiasuun :) Toimii! Mut juukelis puukelis (<---Eiks toi oo siitä Maikki ja pelottava Pontso ohjelmasta?! Haha!) eipä tässä muuta höpöteltävää... Meen nyt OIKEESTI harjotteleen sen cup songin! Toivosin tekeväni tänneki joku pv jtn viteoo! Mutku tää idea on niiii vaikea! Äääh ja pläääh! Heipsuli veiii ja maireet illanjatkot! :)






Lasit:H&M, Korvikset:Glitter, Paita:Kirppis, Housut:Äitin vanhat levikset, Huivi: Jostai:D, Kengät: DinSko, Sormus:GT
 



 
 
-Iida :)

2 kommenttia: