sunnuntai 25. elokuuta 2013

So Sick

Kyllä vaan! Että miksikö minusta ei ole kuulunut. Nytpä kuulette miksi... Tässä viime perjantai aamuna heräsin hirveään korvakipuun. Ei muuta ku kouluun silti ja terkalle hetimmiten! Hän huomasi korvassani siis KORVAKÄYTÄVÄSSÄNI jonkinlaisen vaalean kohdan seinämässä (Joka oli ilmeisesti tullut korvani runsaasta rassaamisesta vanupuikolla ja huom teen sitä liian usein, jokapäivä). Hän ei todennut sitä hirveän vakavaksi ja kipuni olikin hälventynyt aamuisesta hiukan. Sain ohjeen kivun kasvaessa menemään lääkäriin. Lähdin siis samana päivänä isälleni Tikkurilaan ja nukuin yöni valittamatta ja hyvin. Lauantai aamuna herätessäni korvani oli kuin toinen! Kipu oli siirtynyt korvan sisältä koko korvaan ja korva oli siis aivan turvonnut ja entistäkin kipeämpi!
       Ei muuta kun varaamaan lääkäri aikaa. Pääsinkin hoitoon heti puolen tunnin päästä soitosta. Lääkäri tutki korvani uudelleen (Ja voin sanoa, että tällä kertaa purin hammastani hänen työntäessään sen ihme korvahommelin korvaani, niin paljon se koski) ja totesi heti ensisilmäyksellä, että kyse on korvakäytävän tulehduksesta. Sain burana 600 ja korvatipat. Olimme tyytyväisiä sekä hieman ihmeissämme, etten saanut ollenkaan antibiootteja... Noh niillä mentiin- Kunnes illalla väänsin jo porua kipeän korvani puolesta. Korvani oli niin kipeä, että jos tippoja sinne ei olisi ollut laittaa en olisi voinut elää sen kanssa.
        Sain yöni sentään nukuttua 1500:sen burana annoksen + tippojen voimalla. Aamulla olo oli entistä kamalampi! Korvani oli turvonnut entistä enemmän, niin että se oikeen suorastaan hörötti ulospäin. Kipu kasvoi päivän mittaan enemmän ja enemmän ja tipat auttoivat aina vain vähemmän ja vähemmän... Taas itkupotkuraivari ja tunnin päiväunet. Unilta herätessäni hikoilin kuin sika ja kuumetta oli tullut. Siispä iskä otti yhteyttä samaan lääkäriin joka minua oli hoitanut ja pyysi nyt saada niitä antibiootteja. Selvisi että korvassani on ns. "ruusu", joka siis on suuri punainen ruusunnäköinen patti ja syntyy aina tulehtuneisiin kohtiin. Jos en olisi saanut heti tota kuuria oisin piakkoin varmaan ollu jossain letkuissa (Näin lääkärin mukaan). Onneksi asia hoitui ja eikun nyt siis viikon rankka antibioottikuuri edessä!
        Oloni nyt on kuumeilun osalta ainakin parempi, korvani taas on vieläkin todella turvonnut ja kosketusherkkä. Sen patin kanssa eläminen kuulemma onkin kivuliasta... En myöskään kuule yhtään mitään tällähetkellä täl korvalla... En suosittele kaivamaan/ räpläämään korvianne siis... Ja tuskin tulen itsekään enää ikinä tämän ns. "opetuksen" jälkeen. Kamlaa on... Mutta juu eli nyt varmaan ymmärrätte (Ainaki toivon et ymmärrätte) miks musta ei oo kuulunu. Tää on ollu tällästä yhtä makoilua (Kipuilua ja valitusta) vaan. Jokunen sairastelu kuva :D Hyvät illan jatkot ja pysykää terveinä!


Vähä medicineeee

 

Ei kivaa ei!

 

Blogin päivitystä ja mun nigga kädet :D Haha!

Instagram part 1

Instagram part 2



                                                                                 -(Sick) Iiduska!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti