tiistai 13. elokuuta 2013

Back To School

Taas se alkaa nosta jalkaa koulutietä kuljetaan. Selkään reppu joka heppu matkaan hei nyt marssitaan. Puut jo pursuu omenoista punaisina puolukoista. Sammal mättäät kutsuvat, Nyt on syksy! (Toivottavasti ei nyt olis ihan vielä...). Hurlumit hei ja hössikät soi sanon minä! Kuinka vaikeeta voi olla vanhoihin tanssiparin saaminen... Sitä on juostu kouluni portaita ylös, alas, ylös ja taas alas varmaan sata kertaa tänään :D (Ei siinä mitään kalorit palaa). Juoksin ihan nolona meiän lukioon tänään tulleiden ykköspoikien perässä (Saivat varmaan sätkyn kun jo heti ekana päivänä kaikki kakkos tytöt kimpussa kuolaamassa ja hinkumassa itselleen paria). Tämä ilmaisutaidon lukio on kyllä hyvä, mutta tää poikien vähäisyys ei... (Mietin jo kesken hakuvaiheen, ja turhautuneisuuden koko vanhojen skippaamista.. mutta äääh). Noh hyvinhän siinä kävi monen käsipuolessa roikkumisen jälkeen (Vaikka pojat eivät EHKÄ ole aivan samaa mieltä asiasta). Sain parin! Ja se on tärkeintä! Nyt huh huh ja huokaus...
       Vielä mitään huokauksia! Hus hus ja mekko kauppaan! Vasta kun mekko ja kengät löytyy voi huokaista (edes hieman). Ääh ja plääääh sanon minä... No stress no problems.. Vai onkohan näin?:D
Anyways olen NYT tyytyväinen ja thats it! :) Voi että muuten rakastan Jameran kirjakaupan väenpaljoutta aina koulujen alkamisen aikaan (Olemme siellä kun vasta pakatut sillit suolassa, kylki kyljessä niin että jos jonkun kirjan haluaa ja se toisella puolella käytävää on niin---> ryömi:D)
Itse käytin taktiikkaa istu keskelle lattiaa haluamasi kirjahyllyn eteen ja kahmi syliisi mahdollisimman hyvät kirjat (Enpä ihmetellyt minuun kohdistuvia tympeitä ja "Mitä sä siinä mahdat tehdä?" katseita:D Ehkä olivatkin asiallisia).
        Voi kyllä näytin myös koomiselta kävellessäni ympäri Tamperetta ilman kenkiä!!! Taas tää kenkä valinta osu NIIN kohilleen! :D Ensin korko irti pohjasta (Kenkä siis näytti ihan nauravalta nakilta), Sitten ystäväni Oona kiskoo koko pohjan irti, Tuloksena gladiaattorit, jotka kestivätkin vain sen pari kilsaa ennenkuin tuhoutuivat täysin... Siinä sitä sitten hetki ihmeteltiin ja eikun koko helahoito roskikseen ja pokalla paljainjaloin kohti kotia... Mikäs siinä sitten hölkötellessä :D Hippie meininkiä :D Asiallista! Eipä tässä muuta! Jätskiä vedän nassuun ja kohta salia kohti! Hellureiiipss! :)
Asukuvaa myöhemmin tänään :)

Mistä saan voimaa opiskeluun (Anteeks kännykkä laatu):


Kirjotuksien lähestyminen (Paineet)

Musiikki

                                                                     Ruoka!!!

Asenne

Urheilu (Yleensä sali)

Ystävät!
 
 
Itsensä palkitseminen jotenkin

 
 
-Iida!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti