sunnuntai 18. elokuuta 2013

You Gonna Miss Me

Jooo siis tässä koko päivä (Ehkä hieman viime yökin) koeteltu perheenjäsenten korvia ja hermoja tämän suositun cup songin opettelulla siskon kanssa :D Noh nyt se vihdoin (jotenkin) on opittu! Haluaisin kovasti tänne siitä videota, mutta blogger ei oikeen suostu tekee yhteistyötä :C Siinä tulisi myös sitten videotakin!!! Paras aihe everr! :D Hahah!
       Kuinka jonkun kupposen hakkaaminen voikin edes olla näin koukuttavaa!! En ymmärrä! Katse yötä päivää kiinni siinä lapsiaikasessa mukissa! Huhhuh! Mitä sitä ei tekis hulluuksien eteen. Tää on myös nyt eka "soitin" jota kykenen soittamaan :D Ehkä siksi koukuttaa! Ei voi muuta ku suositella opettelemaan! YouTubessa on monia hyviä opetusvideoita, joista yhtä itse käytin. Toimii!:)
       Suosittelen samalla myös tämän päätöksen tehdessänne kipasemaan kaupassa hankkimassa porukoille korvatulpat, suojat tai kuulokkeet. Niitä nimittäin tarvitaan ja PALJON!

http://irc-galleria.net/user/iikkuliini/picture/129891138

http://irc-galleria.net/user/iikkuliini/picture/129891175

Noista mun IRC linkeistä näätte videot mis siskon kaa soitetaa säestyksen voimalla, eli siis sen alkuperäsen biisin ja sit toi toinen on ku ite laulan ja soitan (Lauluääneni no comments:D).
Mut juu siitä sitte vaa kyyläilee ja kuuntelee kaunista musisointia :DD Hahahah!!
       Nyt lähenki tästä raahautuu kauppaan mukaan... Aah ihanuutta (Huomaa sarkasmi:D). Moimoii!                                                                               -Iida!
 
 
 

2 kommenttia:

  1. laita noi cup songit youtubee ja linkkaa tänne?:) ku ei näy nou videot mulla ainakaa ;o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okeii mun täytyy vaan ensin tehä se YouTube kanava :D I try! Hehee!

      Poista