sunnuntai 4. elokuuta 2013

Tähtipölyä

Heippatihei taas täällä Iida kirjoittelee :) Anteeksi tämä yhden päivän tauko. Se johtuu ainoastaan siitä, että eilen oli isäpapan 50- vuotis syntymäpäiväjuhlat Vantaan suunnalla ja en sitten siinä tohinassa ja touhussa ehtinyt koneen ääressä istuskella :D Menihän juhlinta pikkutunneille asti..njoo einyt ihan :D. 50- vuotta! Huh huh todettiin iskän kanssa. Se on kyllä kieltämättä iiiso summa ja sen oikeen vasta tajuaa kun sen kortin kyljessä näkee ihka omin nappisilmin :)
      Siskon kanssa leivottiin iskälle brownie...Nooooh toisin sanoen: Sisko leipo, mutta olin hengessä mukana,TODELLA :D Oli niin kiirettä vaan pumpata salilla..eiku? Njoo asiaan :D Juhlissa oli meidän lisäksi pikku sukumme: isän veljet heidän perheensä ja mummu :) Silti muksaabuksaa oli! Terkut vaan sinne ruudun taakse parhaille serkuille ever, jos luette :D (Miksi ei lukis?Täähän on ihan barasta tekstiä? Eiku?:DD)
      Sen jälkeen juhlissa kävi iskän naisystävän sisko perheineen :) Oli todella mukavat juhlat kerrassaan! Ruokaakin tuli taas mähkittyä kaikkien täällä Akaan pikkukunnassa asuvien edestä :DD Hehee! Asukuvan sain vain lähtöasustani sinne juhliin, mutta itse juhla-asusta en tajunnut näpsätä kuvaa...Itse asiassa koko järkkäri jäi JOSTAIN SYYSTÄ kokonaan kotiin ..hmmh.. Tämä on juuri tätä bloggaajana olemisen harjoittelujaksoa :D Aina pitää olla se kamera laukussa,taskussa,kaulassa,siskon hyvässä huostassa tai vaikkapa sukassa kuhan messissä on! Punto :D (<--On muuten espanjaksi piste). Sitten tänään oltiin näin kaljakellunnan jälkeisenä päivänä "dyykkaamassa" kumiveneitä, mutta kaikki oli joko rikottu tai tulpat heitetty hevon...Johonkin..tyhmää! Ei sitten saatu ilmasta venettä... Kato pitäähän elämässä olla jtn extreemiä,eiköstä?;)
        Kotiin tultuani laitoin kamat kasaan ja eiku kohti gymiä. Taas semmoset hard core treenit että huhhuh... eivaa kun Veeruskan kanssa menee niin se meinaa olla muuta ku urheilua välillä :D Ja ei muuten kannata edes kokeilla akrobatiaa sen himputin jumppapallon kanssa! Tuloksena mustelmilla oleva perspuolisko ja lattian halaaminen liiankin monesti peräkkäin..Ei mun juttu kiitos :D
        Noh eipä tässä muuta :) Huomasinkin teidän määrän lisääntyvän jo seitsemään! Kiitos :) Hyvät yöt ihanuudet, pusipusi :) Sitten pari kuvaisaa kuvaa...



Asua :)
 

Okeii..Well..no comments :D
 

 
 
Tämä tätä "ihanaa" jumppapallorakkautta:D
 
 

Junassa naama näkkärillä!


-Iida:)


 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti