torstai 21. elokuuta 2014

Wowwowwow

Heips! Hieman erilaista postausta tällä kertaa luvassa :) Elikkäs siis halusin nyt kun tässä on pian tultu käytyä 1.5 vuotta salilla niin vähän laitella tälläsiä enemmän "salituloksia" painotteisia kuvia. Elikkä siis asukuvana älkää näitä missään nimessä ottako. Yleensä nää kuvat pistettäs tänne niiden ennen kuvien kera, mutta mä oikeesti olin vaan niin tyhmä sillon kun alotin ettei musta sillee oo kunnollisia sellasia... Koitan toki jtn tähän repiä alkusaliajoista mun puhelimesta eli laatu onkin sitten sen mukainen. Sen haluan myös sanoa että siis mihinkään fitness kisakuntoon/ elämäntyyliin en todellakaan ole edes pyrkimässä. Harrastelen ja liikun ihan oman hyvinvoinnin takaamiseksi ja onhan se toki kiva saada jotain lihastakin sekä muotoja lisää jos vain mahdollista :)
     Ruokavaliosta myös... Kröhömnn... Heh! Voin vaa sanoa että olisin vieläkin paremmassa kunnossa jos koko tän 1.5 vuotta salillakäymisen ja lenkkeilyn lisäks oisin vaan syöny TERVEELLISESTI, mutta on kokeiltu ja voin van todeta sen että joo ei ole mun juttu. Joillekin se sopii ja niillä ei oo mitään ongelmaa olla syömättä herkkuja, mutta mulla on niin että jos oon syömättä ni sitten kun esim. lakko on ohi mähkin kaiken kaksinkertaisena takasin :D Eli toisin sanoen koko lyhyt "dietti" on ollut turha. Siis enhän mä nyt hirveen epäterveellisesti tietenkää syö muutenkaan, mutta meinaan että aika usein... Kesäaikaan joka päivä kurkusta alas meni herkku jos toinenkin. Jäätelö on kyllä pahin!!! Plus se että oon huomannu ku oon tosiaan ollu ennätyksellisesti joskus 3kk herkkulakossa että esim mun painoon se ei oo vaikuttanu yhtään söin mä tai en. Tietenkin kevyempi olotila on havaittu. Oon vaan halunnu suoda itselleni sellasia asioita mistä nautin ja ne tuo edes hetkellistä iloa ja nautintoa normaalin arjen keskellä ja ruoka- Varsinkin HERKUT ovat tätä ihanuutta. Joten mitä siitä pihtailemaan. On siis hyvä tähän loppuun lisätä että siskon ja bff:n kanssa alotettiin tossa tän viikon ma 1kk herkkulakko. Jos joku sortuu se maksaa ruuan muiden valitsemassa ruokapaikassa kaikille! Kyllä tää on ihan hyvin käynnistyny ja menee varmaan helposti jatkossakin, koska aina eka viikko on kamalin. Siis ja tääki ihan vaan sen takia että mun naamaan on ilmaantunu hirveesti finnejä lähiaikoina. Kokeilen jos ne lähtis pois tällä tavalla.
       Haluan myös mainita sen tässä ettei kenenkään tarvitse sitä jäädä mietiskelemään tai erikseen kysyä että käyn salilla siis about. 4 kertaa viikossa ja pyrin nykyään edes kerran viikossa käymään hölkkälenkillä. 2 kertaa ois vielä parempi, mutta en oo oikeesti koskaan hölkkäämistä mitenkää rakastanu ni pyritään nyt edes alussa siihen 1 kertaan. Mä siis oon ihan nyt lähiaikoina alottanu ton treenin ns. aerobisen puolen eli hölkkälenkit. Kun tuloksien pitäs näkyy helpommin tietysti kun rasvaa polttaa pois eikä aina siellä tunkkasella salillakaan jaksa kyhnätä. Lenkille menemiseen pitää vaan kaivaa se motivaatio aina jostakin. Joskus ei millään tee mieli mennä kuluttamaan lenkkareita lenkkipoluille, mutta joskus taas tulee oikeen into että PAKKO päästä! Esim. Sateen jälkeen ilma on ihanan hapekas ja viileä, Ah se on täydellinen lenkkisää. Unohtamatta musiikkia joka rytmittää kivasti menoa :)
        Mut joo tällänen sepostus tällä kertaa. Tehän halusitte tietää musta jotain ja että kirjottasin joskus pidemmin niin olkaapi hyvät vaan :) Ja saa myös laittaa kommentteihin kysymyksiä jos sellaisia ilmaantuu, Vastaan enemmän kuin mielelläni. Ihanaa päivänjatkoa! <3


Eka ihan ekoja salikuvia ja anteeks puhelin laatu:


Joo ja siis näköjään tokassa ja kolmannessa kuvassa mulla on IHAN KAMALAT irtoripset, jos ihmettelette mikä mun silmiä vaivaa :D Huomanette että olin tolloin tosi hoikka eikä oikeen hirveesti muodoista voinu puhua. Ehkä suurin muutos on tapahtunu just jaloissa ja käsissä. Oon saanu jalkoihin enemmän lihasta ja massaa. Varsinki toi vika haban jännitys kuva :D Ei oo todellista! Aluks treenaaminen ei ollu vielä niin rankkaa enkä ns. oikee uskaltanu haastaa itteeni ja nostaa painomäärää. Nykyään puhkun ja puhisen ja tykkään haasteista!

Sit tän päivän kuviin. Vaikeeta vaan kun vaatteet on ihan erimaata näiden kuvien kaa, mutta toivon että näistä silti voisitte erottaa jtn. Koitin pistää mahdollisimman kehoa myötäilevät vaatteet.

-Iida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti