sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Vivir Mi Vida

Tää on jotain niin ihmeellistä! Oon soittanu koko päivän Marc Anthonyy Spotifysta! Mä jotenki vaan diggailen niin paljon! Ihanaa espanjalaista meinikiä! :) Tuli sitä hieman huoneessa tanssahdeltuaki tämän kyseisen otsikon biisin tahtiin! :D Hahah! Ollu varmaan aivan huikeen mahtava näky! Ollaa myös frendien kaa suunniteltu et mentäs huhtikuussa kattoo Veeraa sinne Alicanteen, ku se nyt siellä on vaihdossa. Mahtavaa! En ookaan ikinä ollu ennen Etelässä ja Espanja ois just se ihan ykkös maa jonne haluisin! Ja vielä with friends! Mikä sitä mahtavampaa, aivan ei juuri MIKÄÄN!
       Sit koitin treenaa huonees puolikipeenä... Salil eka salil vika biisin tahtii :DD Ei oikee onnannu! Eli vinkki: Älä koita treenaa puolkuntosena. Tuntu et läähätin parin maastavedon jälkeen ku mikäki koira! Ei hyvä. Sit päätin ihan vaan mennä lenkille. Näissä olosuhteissa paras vaihtoehto.
       Ei asukuvaa, koska onnistuin olee viitee asti pelkäl yöpaidal :D Kyllä! Multa se onnistuu :D Hahah helposti! Heräsin jo 9 aikaa ku porukat tuli kotii with laivan/Ruotsin tuliaiset. Jeejee saatiin siskon kaa kaks muumimukii! Muumimamma ja Nipsu, sekä Tobleronee, karkkii ja rannekorut! :)
      Otin siis teille vähä erilaista "asukuvaa" nimittäin sportti asukuvaa lenkille lähtiessäni :) Näitäki voisin enemmän esitellä teille, kun nyt oon innostunu ostelee treenikamoja :)! Sanon viel tähä ku nyt muistan, että LUPAAN ku sata lukijaa tulee täyteen teen mun ekan vlogin! :) I promise! Aihe vaan uupuu vieläkin... Mut silti! Sit lähtee! Hyvät yöt kaikille sinne jotka vielä on su iltana piiiitkään hereillä niiku mäki (Ja kattonu ehkä julkkis bb, niiku mun tapaukses:D). Adioos mi amores!<3

Takki: En kyllä muista... Oisko joku Budget sport, Housut: Kirppis (Stadium NIKE), Kengät: Stadium
 

 

 

 

Kuvan väri hämää. Kengät oikeesti kirkkaammat!


Dixi poikuli! <3
 

Tällänen meillä temmeltää nyt väliaikasesti! :33 Tuituii!-Iida!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti