tiistai 24. syyskuuta 2013

Questions

Hei kaikille ja oikein ihanaa iltaa/yötä :D Jos joillekin tämä siis yö on! (Koulua käyville kyllä pitäis olla mut juu...) Nyt on semmonen juttu, että lukijoita on 99!!! Iik! Ja mähän lupasin tehä sen videon sit ku sata tulee täyteen. Mähän sen tein jo, muttaku YouTube/ koneeni vammaa ni päätin et teen uuden! Nyt siis aiheena ihka ekaan videoon päätin kysymykset. Voitte pistää mulle kysymyksiä tonne kommenttilootaan ja mä sitte kiltisti niihin videolla vastailen. Mä toivon et tää oli kannattava idea ja että niitä kommentteja tulis jonkin verran ees :) Onhan teitä jo huimat 99!
      Mitä vaan saa kysyä maan ja taivaan väliltä. Tietysti silti asiallisuus olis ihan suotavaa :D Aattelin että voisin vaikka sunnuntaihin asti pitää tätä kyssien lähettämistä yllä ja sit su iltana päräytän ja kuvaan sen videon! :) Miltä kuulostais?:) Toivottavasti teillä on mulle jotain kysymyksiä, jota haluutte musta tietää :D Hahaa! No eipä tässä muuta sitten ku iltapesut, pisut (Ja pusut?). Hyvää yötä kaikille!<3
                                                                            -Iida!:)

5 kommenttia:

 1. Kumpi oli ensin kana vai muna? xDDDD heheheee !

  VastaaPoista
 2. Nii ja jos sitte vaikka oikeesti :D Paras muisto ala-asteelta, lempiruoka, lempisaliliike, minkä supervoiman haluisit, lempiliike (kauppa:D) , minne haluisit matkustaa jaja kolme turhinta tietämääs asiaa ? Ei muuta ku vastaamaan =)

  VastaaPoista
 3. hartain toiveesi olisi muksaa tietää!

  VastaaPoista
 4. hihi.. lupasin kysyä! joten mikäs on sun lempivaate, jos olisit prinsessa mikä prinsessa haluisit olla, lempi disney leffa, lempi leffa, mitä pelkäät eniten maailmassa? ;)

  VastaaPoista
 5. missä cupsong youtubesta ;_; snif mitä harrastat ookko sinkku paljon oot pitkä/painat lempivaate
  lempikoru lempiruoka lempilaulu lempiväri lempilaukku lempikebgär lempikauppa lempi vaatemerkki lempi kirppari lempitvkanava lempiartisti lempibloggari lempikoira

  VastaaPoista