sunnuntai 29. syyskuuta 2013

My Humps

Noniin hei ystäväiseni! Multa pyydettiin postausta, jossa kerron mun salitreenaamisesta. Mitä liikkeitä teen? Kuinka kauan? Mitä syön? Yms. Nyt aattelin tän postauksen heti kehiin päräytää! Elikkäs siis pyrin käymään salilla 3-4 kertaa viikossa. Yleensä se on sen 3 koulukiireiden takia. Mulla on salilla jalka- ja käsipäivät erikseen. Eli siis jos salilla käyn 4 kertaa per viikko on niistä 2 käsipäiviä ja 2 jalka. Jaottelen nämä kyseiset käsi- ja jalkapäivät vielä raskaiksi ja ei niin raskaiksi päiviksi. Esim. ns. "lällympänä" jalkapäivänä teen sarjoja 3 ja toistoja 15, kun taas raskaana päivänä teen sarjoja samat 3, mutta toistoja 8-10 raskaammilla painoilla. Eli siis viikkoon sisältyy aina nämä kaksi ns. "lällympää" päivää ja kaksi raskasta. Yleensä nämä kyseiset esimerkki määrät ovat ne mitä teen eli kovilla painoilla pyrin maksimissaan siihen 10 toistoon ja kevyemmillä 15.
       Käsi- ja jalkatreenien lisäksi teen jokakerta selän ,kyljet + vatsat eli siis jokakerta salilla ollessani treenaan siinä samassa keskikehon. Tietenkin keskivartalolle voisi varata välillä omankin päivän ja keskittyä vaan siihen, mutta mulla ei oo sitä nii kertaakaan ollu. Kylkiä treenaan vaan simppelisti sillä kylkikoneella :D Anteeks en tiiä sen nimee! Hahah! Ja sit kahvakuulalla sillee pienes haara-asennossa toinen käsi lanteilla ja si toisessa kädessä se kahvakuula. Sit vaan alan tekee semmosta keikuntaliikettä puolelta toiselle ja kahvakuula tulee kivasti reiden vierttä mukana. Anteeks oon nii surkee selittää näitä. Toivottavasti tajuutte! Vatsat treenaan jumppapallon avulla. Makaan sen pallon päällä selälteen sit vaan alan normisti tekee vatsoja sen päällä. Jumppapallo auttaa siinä, että se tekee siitä pään alasmenosta paljon pidemmän matkan, ja joudut näin ollen  käyttää vatsalihaksias pääs nostamiseen enemmän ku normi vatsoja tehdessä. Teen toki myös normivatsoja, ja niitä puolelta toiselle takanoja istuma-asennossa tehtäviä vatsoja. Selän teen vaa sillä selkälaitteella ( Jossa voi kuvitella lentävänsä :D)
        Yleensä yhteen liikkeeseen en käytä paljoa aikaa. Yhellä laitteella oon maksimissaan sen 10min.
Mä en kauaa jaksa vääntää samalla laitteella tai alkaa jo kyllästyttää liikaa. Mä sit mielummin teen sen sillee et se on mukavaa sen tietyn ajan sit teen välissä muuta ja tuun samaan laitteeseen takas. Eli siis käsi- ja jalkapäivinä teen aina niiden käsi ja jalka laitteiden välissä sit vatsaa, selkää tai kylkiä. Näinhän sen pitääkin olla, että se tietty lihasryhmä jota treenaat saa siinä välissä aina levähtää. Levähdystauot on hirmu tärkeitä!
        Sit tietty alkulämmöt otan cross trainerilla tai kuntopyörällä. Juoksumatto ois kiva, mutta sitä valitettavasti ei meidän salilla oo. Ruokavalio on ihan normaalia eli siis en todellakaan paljoo seuraa mitä laitan suuhuni saati laske mitään kaloreita. Syön mitä syön ja millon haluan. Tietenkää en karkkii, sipsii, suklaata yms tälläsii viikolla syö ja joskus jos syön ni enimmäkseen jotain meidän koulun kahvion hyvii leivoksii tai jätskii. Mut siis että en noudata mitää tiettyy terveellistä ruokavalioo. Kato kohtuus kaikessa ja kaikkea kohtuudella :D Salin lisäks ulkoilutan koirii vaan sen 15min ja joskus käyn hölkkälenkillä. Ei muuta :) Mut siis mä toivon että tää postaus oli sen toivojalle just se mitä tarkotti. Pyrin kertomaan tarvittaessa lisää, jos tulee kysyttävää :)! Toivottavasti saitte ees jtn selvää mitä halusin sanoa! Hahah! Heissan kaikki :)

Sitte tän päivän asukuvaa ku olin menossa salille. Ja näissä kuvissa ei sitten ole meikistä tietookaan, että olkaa hyvät!

  

 

 

 
                                                                  
                                                                                   -Iida!:)
      

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti