keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Anna mä meen

Heippa rallati rullaa! Nopeat päivän kuulumiset! Koulua koulua koulua ja tivoli! Ihan barasta! Tivoli seiteräää! :D With friends... Samalla vähäku vika näkeminen Veeran kanssa vuoteen byhyy! Anna Veera menee. Kyllä siinä kyyneleen tirautin jos toisenkin :S Heihei Veeraaa! :) Hyvää matkaa! Juu elikkäs hubaa oli, vaikka lasten laitteita suurin osa (Musta kyllä oli nii hurjii että...) Meinas yhessäki tyylii laatta lentää kaaressa. Oli se semmosta menoo!
     Kuvat tällä kertaa vähän huonolaatusii, koska Aden pokkari! Mutta parempi sekin ku ei mitään! Huomenna koulukuvaus (Enkä vielkää valinnu vaatteita(Y)) äääh en tykkää. Mikä siinäki on, että aina ne epäonnistuu, AINA! Juoksin tässä koneella ja bb:tä kattomas vuoronperää kunnes luovutin ja antauduin täysin blogin valtaan (Tai sit vaa yksinkertasesti kunto loppu kesken:D) Mut nyt jututki loppuu jo kesken ku ei oikeen keksi jutunjuurta... Hyvät yöt mussukat! Ja ohhoh teitähän on jo huimat 90!!! Suurkiitokset, mahtavaa! :)

Ensin vähän iltakuvia :D!

 

 

 
 
Sitten tivoliin :D
 

 

 

 

Heiheii Verttiii!! :)<333

                                                                                 -Iida!

2 kommenttia:

 1. Aivan mielettömän ihana blogi sulla, niin selkeät ija ihanat kuvat sekä sujuvaa tekstiä. Jatka samaan malliin! Liityn ehdottomasti lukijaksi <3

  Käy ihmeessä kurkkaamassa myös mun blogi, jos kiinnostaa :)

  <3: http://blomqvistsofia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana kuulla mahtavaa palautetta! Kiitos :)<3 Ja juu käyn ihmees tsekkaa! :)

   Poista