maanantai 6. tammikuuta 2014

Candy Shop

Heips! Noniin tästä on ihan sikana aikaa ku viimeks oon kirjotellu. Syynä on ollu hillitön meneminen joka paikkaan. Olin joulunajan iskällä Tikkurilassa ja sitten siitä suuntasinkin viikoks riparille isostelemaan, ja vietin täten myös uudenvuoden siellä :) Ripari oli aivan mahtava! Aina näin onnistuneen riparin jälkeen tulee semmonen tunne: Just tän takii mä teen tätä! Aivan mahtavaa! :) Fiilis oli upea ja porukka täynnä muikeita ihmisiä! Mites teijän joulut ja uudetvuodet? :)
     Nyt siis huomenna paluu arkeen ja aherrukseen... Blaah ja blääh! Ei kiva. Halusin esitellä teille mun uudet kengät, jotka tilasin Bubbleroomilta. Sivuilla sanottiin että kannattaa ottaa samaa kokoa kengät mitä yleensäkin on, tein näin ja uskokaa tai älkää ne oli just eikä melkein sopivat! Jes! Tietääpähän jatkossa että tuolla koot täsmää. Suosittelen käymään vilkasemassa niitä kenkiä, mutta VAROKAA sillä sinne jää helposti koukkuun...
     Ajattelin noita kenkiä vanhojentanssien jatkoille, mutta hmmm... Saa nähä sitten. Korkoa nimittäin sellaset 15,5cm ja kun koko päivän on tanssinu muutenki niin ei varmaan tee mieli laittaa tollasii heti jalkaan :D Näyttää varmasti kävely kauniilta. Mut juu ei tässä muuta. Mahtavat arkiviikon alkamiset kaikille!<3


Ekana tähän kuvaa meijän tyttökoirasta Nalasta, joka on nyt tiineenä (Eli siis raskaana) viidettä viikkoa <3 Uijuiii! Siellä ne pennut on :) Koirat on n. 9vk tiineenä eli yli puolenvälin ollaan! Pennut syntyy siis helmikuun ekalla viikolla<3 En malta odottaa!


Tässä Nalan sulhanen Zino :) On ne niin söpö pari!


Jos tykästyitte rotuun menkää tsekkaa sivu: http://www.midelis.fi/


Sitten nää täykkäri kengät --->

Miks hiukset näyttää tässä tältä? :o HAhaha!
 
   
 
-Iida

2 kommenttia:

 1. vautsi vau mitkä kengät! aivan upeat :) mutta tosiaan vanhojen jatkoilla ei enää välttämättä siinä vaiheessa pystyis noilla kovin hyvin kävelee.. :D ja ihanat noi sun hiuksesi!

  http://sadepisaroitaniitynkukkasilla.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia paljonn! Mäki diggailen noista ihan sikana!!!! Juu veikkaan että noi jää wanhojen osalta käyttämättä :D Tulee oleen niin kivuliasta laittaa noi jalkaan koko päivän tanssimisen jälkeen :D hehee!

   Poista