perjantai 20. joulukuuta 2013

We Need A Little Christmas

Nyt sitten sitä lunta tänne ja äkkiä! Joulu on 4 päivän päästä ja tuntuu että joulufiilis vaan hiipuu ja hiipuu sitä mukaa mitä lumi häviää... Ei mustaa joulua pliis. Nyt ku kerran alotin tän mankumisen ni voin sanoo samalla että kuinka voikaan ketuttaa korun häviiminen näin paljon. Meillä oli siis tänään koulussa joulujuhla, ja sinne menin ostaa hooämmästä ale koruja. Ostin korvikset ja kaulakorun ja enköhän unoha ne koulun vessaan siinä hooämmän pussissa kuitteineen päivineen! Ärsyttävää... Ei ärsytä ainoastaan se että ne oli aivan uudet ja käyttämättömät vaan myös mun hajamielisyys ja se että ne ei ollu enää siellä ku kaverit kävi ettii pussii jälkeenpäin. Toivottavasti kukaan ei oo töykeesti pölliny vaan vieny ees kansliaan tai jotain. Joulun alla olis aika karuu rupee pöllii... Noh loman jälkeen täytyy mennä heti juosten kansliaan sitten :D
     Mutta oli kyllä ihanaa syödä riisipuuroa, kuunnella mahtavia musiikkiesityksiä, katsella näytelmiä ja elokuvatyön elokuvia :) Tykkäsin! Kirkon jostain syystä missasin... Hmmh... 2 tunnin kirkko ei oikeen houkuttele, koska sen 2h se kesti ainakin viime vuonna.
    Mulla on koneella ainaki parin päivän asukuvat, mutta pistän niitä sit jälkikäteen. Nyt haluun laittaa tänne nää tän illan joulujuhla asukuvat! Pitäkää kiva viikonloppu ja loma!!! <3 Puss!


 

Mekko: Vila, Jakku: H&M, Korkkarit: Bianco, Korvikset: H&M
 
 

 

 






                                                                            -Iida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti