torstai 16. tammikuuta 2014

Glamorous

Hei kaikille tasapuolisesti! :) On ollu hiljasta näköjään täällä blogin puolella. Syytän siitä ainoastaan omaa laiskuuttani ja aikaansaamattomuuttani. Koulussaki on ollu sen verran helppo jakso, että ei olis ollu mikään este. Ainoo este on pimeys. Lähden säkkipimeydessä aamulla aikasin kouluun ja saavun kotiin samassa pimeydessä niin ei asukuvia saa otettua kunnolla, koska sisävalosta en tykkää. Nyt pääsin aikasemmin ja päätin ne teille ottaa ettei tää mun blogi kuole ihan kokonaan :D Noh kesällä sitten yritän tsempata!
    Kuivuuko teillä iho näin talviaikaan kamalasti? Mulla näin tekee ja kädet on tosi kipeet. Ihan suorastaan haavoilla. Vois auttaa varmaan jos niitä rasvais :D Muttaku on niin laiskamato että huhhuh. Ei kipuu ei hyötyy! Jos teillä on jotain hyviä vinkkejä hyvän käsirasvan suhteen otan mielelläni niitä vastaan.
     Ostin myös uuden puhelimen (Siis uus ja uus, Ostin käytettynä tori.fi) nimittäin iphone 4! Joo okeii tiedän tiedän elän "kivikaudella" koska se on nelonen, mutta hei mulle se on ihan glamouria tän htc halon jälkeen :D Rakastan tätä! Selfiet ja kaikki! Eikä tila lopu kesken sitten millään. Ihanaa!
     Mutta eips tässä muuta muikelia. Jos et vielä seuraa mua instassa tee se ihmeessä nyt: iidajalonen. Kuvia tulee aikalailla joka päivä, että jos tää blogi on "jäässä" siellä kuvat virtaa :D
     Heipä heii! Mahtavat torstain jatkot ja odottavaiset perjantai fiilikset :)


 

Villapaita: Kirppis, Liivi: H&M, Pipo: Kirppis, Huivi: H&M, Tumput: Ei tietoo, Farkut: BikBok, Kengät: Skopunkten
 
 

  

 

Tulihan se sekoominen sieltä! :D


Sitten tulee kuvia mun rakkaasta, nimittäin iphonesta <3 

Kuoret: Clas Ohlson

                                                                             -Iida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti