maanantai 16. joulukuuta 2013

Tulkoon Joulu

Tulkoon Joulu ja sen mukana itse lumi! Nytkään lumesta ulkona tietookaan... Mälsyyden mälsyys! Vielä on tekemättä lumiukot ja akat, puhumattakaan lumienkeleistä. Eilen olis ollu jokavuotinen kauneimmat joululaulut kirkossa, mutta perus Iida tyyliin ja mun erittäin huonomuistisuuden takia unohdin. Noh ehkä Helsingin päässä sitten ennen Jouluaattoa jos pääsis kuulemaan niitä jossain :)
Mä vaan rakastan tätä joulu fiilistä niin paljon! Pitää pikkukuusikin pystyttää huoneeseen kohta! (Tai pystyttää ja pystyttää... Se on sellanen hyvä et ees metrin korkunen, Hahah!)
       Sain kerranki otettuu JONKINLAISET asukuvat, koska koeviikon takia olin jo 3 maissa kotona. Siltikin vaikka kello oli 3 pihalla alko olee jo niin hämärää että huhhuh! Taas yksi hyvä syy lumen satamiseen--> Valoisuus. Mulla oli nää uudet kenkulit koekäytössä ja voi että kun tykkään näistä! Ei vaan paras päivä luistella koroilla tuolla jäätyneillä teillä. Aamulla bussiin kiiruhtaessa muistutin rusakkoa, joka hyppeli tietä eteenpäin välttääkseen kaatumisen nolosti mahalleen :D Että näin mun päivä! Toivottavasti teillä oli mahtava päivä. Onpas muuten mahdit silmäpussit... Noh ei tässä muuta, heips kukkuu vaan kaikille! :)<3


 
 
T-paita: Kirppis, Housut: JC, Kengät: Skopunkten, Neule: H&M, Noppakorvikset: Ninja
 


 
 
 


                                                                             -Iida

2 kommenttia:

  1. Aivan mahtavat hiukset sinulla - tykkään tosi paljon siun tyylistä sekä vaatteista! :)

    VastaaPoista