lauantai 30. marraskuuta 2013

Jingle Bell Rock

Ihanaaa joulunodotuksenaikaa! Jeee! Tänään sitten aukeaa se ensimmäinen luukku joulukalenterista, joka siis varmasti teiltä kaikilta löytyykin jo! (Jos ei niin kipi kapi kauppaan;D) Halusin itte tänä vuonna sen Fazerin konvehti joulukalenterin :) Sain myös aikaseks pitkästä aikaa ottaa asukuvat, Jes! On siitä viime kerrasta aikaakin. Katoin myös Moulin rougen tässä puolenyön aikaan. Oli pakko sivistää itteään ja kattoo tää klassikko leffa. Oli kyllä hirveen hyvä! Oikeesti! Vaikka olikin tosi traaginen ja ei semmonen happy ending -leffa ni silti tykkäsin kovasti :) Suosittelen kaikille lämpimästi.
     Asukuvissa näkyy mun kirpparishoppailun yks vaate, eli toi iiihanan isohko ja lämpimän pehmoinen villapaita. Uuh että tykkään siitä ja makso vaan vaivaset 2,50e. Pitihän sitä nyt kylmiin päiviin ja lumisateen tuiskeeseen jotain lämmintä päällepantavaa saada! Olin siis perjantaina kirpputori-kafe Tarinassa. Se on Tampereella Laukontorilla ja aika uus. Tullu siihen ihan Radio kirppiksen kulmille ja mä ainakin rakastuin! Se on ensinnäkin niin uus että hinnat on vielä todella alhaset, kun taas Radio kirppiksellä ne on aika yläkantissa. Sitte se on aika pieni, joten siellä on tosi helppo liikkua ja saa rauhassa kattoo tarkasti KAIKKI pöydät. Ei oo myöskään ruuhkaa, eikä kulkureittejä tukita. Ei jonoa sovituskoppeihin. Ihanan kotoisa, ja heti sisään astuessa tuoksu pulla ja kahvi ihanasti nenään :) Menkää ihmeessä tsekkaamaan!
    Mulla onki taas kouluprojekteja tiedossa isot kasat, joten blogissa taas hetken tulee olemaan hiljasta. On tää koulu niin nannaa lempparia. Mutta hei ihanaa viikonloppua kaikille, nauttikaa lumesta ja talvesta. Hyppikää, kierikää, tanssikaa lumitansseja, tehkää lumiukkoja, koristelkaa pipareita, juokaa glögiä ja polttakaa kynttilöitä! Kohta joulu on täällä<3 Heippa! :)










Villapaita: Kirppis, Toppaliivi: H&M (siskon), Kaulahuivi: Kirppis, Pipo: H&M, Legginsit: GT, Kengät: H&M
 




                                                                              -Iida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti