maanantai 18. marraskuuta 2013

If I Were A Boy

Noniiin long time no see! Kiirettä on pukannu että huhhuh ja pukkaa meinaan vieläkin. Koulun parissa aherrettu ja nytki tollanen tiili, kun Tuntematon sotilas luettavana. Sekä enkun Coraline kirja jossa siinäki 200 sivua! Huhhuh! Hullua lukioelämää! Aina se näyttää elokuvissa niin kivalta :D Mut juu viikonloppuna olin MNF:ssä eli siis Maata Näkyvissä festareilla, joka siis on kristillinen nuorten festari. Oli ihan parasta kyllä ja mahtavia esiintyjiä (Vaikka Idän ihmeet ei ollukaa sinä päivänä ku menin). Lupaan laittaa tänne kuvaa sieltä ku vaan saan ne rakkaalta ystävältäni ADelta.
     Tiedän et oon myös luvannu sitä lempiblogini- postausta, mutta ku kiire on ollu ni en sitä oo ehtiny YHTÄÄN kehitellä. Että siinä saattaa mennä aikaa ennenku se tänne blogin puolelle ilmestyy. Wanhat on nyt siis alkanu koulussa ja iiiihan huisii! Meillä on ihan paras wanhat ryhmä ja siellä saa sekoilla ihan vapaasti ja ilman paineita (Sekoilla askelissa siis). Jännittää vaan sitte ku on se vähintään 5cm korkoo, että miten tanssi sitte luonnistuu :D No hope the best! Ainakin pohjetreeniä tulee salinki edestä. On meinaa niin kipeenä aina tuntien jälkeen, että hyvä ku pystyy kävelemään!
      Mut juu ei mulla sen kummempia. Mitäs teille kuuluu? Oliko kukaan lukijoista MNF:ssä? Hehee! Toivottavasti oli sillä ihan mahtava meno siellä. Hyvät yöt kaikille teille ja sleep well!<3 Palaillaan!


Paita: Ruotsista, Koru:H&M, Pipo: Tiger, Farkut: JC
 
 

 





 



                                                                              -Iida

2 kommenttia:

  1. Vitsi sun hiukset on ihan hullun pitkät ja ihanat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Sanniii :))! Tykkään kyllä itsekin, hehee! :D

      Poista