keskiviikko 24. syyskuuta 2014

River Deep, Mountain High

Heipsuli kaikki ihnut! Nyt on ollu siis sellasia päiviä että mun pukeutumista ei paljoa ole voinut kuvailla. Kiitos kirjoitusten ja kaikenmoisen muun koulurumban on ollu aamulla helppo vaan torkuttaa ja torkuttaa, kunnes lopulta aikaa on vaan enää vetää ekat höntsyt päälle jotka käden ulottuville sattuu. Että semmosta! Tänään pitkästä aikaa jaksoin kuin jaksoinkin panostaa edes hieman. Mikä siinä on että tollaset sukkahousut on PALJON lämpimämmät kun farkut tai legginsit!! En ollut uskoa sitä itsekään ennenkuin jalkani ulos työnsin. Ihanaa! Noh innolla täällä kyllä lunta odottelen, koska rakastan sellasta "joulunodotusta rinnassa" tunnetta :) Joo siis mä todellakin oon nyt jo alottanu tän joulun odotuksen!!! Liian Christmas friikki! Adios kaikki! <3

Korut: Glitter, Paita/Vyö: Mummilta, Hame: Kirppis, Sukkikset: K-Kauppa, Kengät: Skopunkten










Halusin myös osallistua kampanjaan #KUTSUMUA omalla kuvallani, vaikka tää saattaa tulla hiukan myöhässä :) Eli siis ota instagramiin kuva tagilla #KUTSUMUA. Kuvassa kirjoita siihen millä nimityksillä sinua on haukuttu, joko yksi tai useampia. Sitten vedä viiva tämän tökerön haukkumanimen päälle ja kuittaa se jollain nasevalla! Annetaan kiusaajille kyytiä, sillä kiusaaminen on raukkiksille! Kaboom!



-Iida

1 kommentti:

  1. Ja kyllä tuo sun asusu näyttää noiden sukkahousujen kanssa paljon paremmalta kuin farkut. Toi suhtautuminen sukkahousuihin on hyvin vaihtelevaa. Toiset vihaa yli kaiken niitä, toiset taas käyttää lähes päivittäin. Joskus vitsailin, että noita pitäis joskus testata, millaiset ne oikein on. Vaikka näin miehenä niistä testituloksista ei paljon kavereille kannattaisikaan kertoa.

    VastaaPoista