lauantai 14. kesäkuuta 2014

Keep Going

Heips! Nyt oon sitte kotiutunu Helsingistä ja Glitter Star päivä on ohi!! Huhhuh se oli yks elämäni ihanimmista ja ikimuistosimmista päivistä. Aivan upeeta! Päivä alko sillä että menin väärään junaan, mutta onneks ehin vielä sillä paikanpäälle. Siellä mua oli vastassa Glitter työntekijä ja sain ruusun käteeni ja suuren onnittelu halauksen. Sitte mut johdatettiin Schwarzkopf professional Finalndin tilaan, jossa mua odotti ihana aamu brunssi!!! Siis aivan kaikkea ihanaa syötävää mansikoista suklaaseen ja kaakaokoneeseen. Olin kyllä syönyt aamulla, mutta ihmeen hyvin ruoka maistui :) Nams! Sen jälkee mut vietiin meikattavaks ja siinäkin sain itse vaikuttaa meikkiin mut jostain syystä olin niin sekasi koko päivästä vielä etten osannu muuta sanoa kun että ehkä kirkkaan punaset tai pinkit huulet ja ne mä sainkin! Meikistä tuli upea :)
      Kun meikki oli huolitellusti tehty istutettiin mut kampaamotuoliin ja voin kertoo nyt tässä ihan rehellisesti että en oo ikinä ennen tota päivää ollu ollu kenenkää tuntemattoman kampaajan käsittelyssä. Tähän ikään asti mun hiukset on aina värjänny/leikannu ja laittanu joko äiti tai mummi, jotka siis molemmat ovat koulutukseltaan kampaajia. Kävin aina mummin liikkeessä. Sain siis aivan uuden kokemuksen, joka oli tietenkin positiivinen :) Taas sama kysymys: "Mitä saisi olla?" Arrgh en tiennyt TAASKAAN yhtään mitä haluaisin hiuksilleni tehtävän. Leikata en halunnut vaikka kampaaja olisi innoissaan hiuksiani ollut napsimassa poikki. Minulle päädyttiin laittamaan hieman vaaleanruskeampaa raitaa sekaan, joka on niin minimaalista ettei sitä edes näy juurikaan hiuksissani. Myös pientä juurikasvua peiteltiin lisäksi. Olisi ehkä sittenkin pitänyt värjätä ne ruskeanpunertavat hiukset nyt kun olisi ilmaiseksi saanut... Noh tajusin liian myöhään :D
       Kun hiukset oli paplareilla ylhäällä kihartumassa käytiin me lähikahvilassa hakemassa salaatit ruoaksi. Oli todella hyvää! Se oli jtn buffalo salaattii tai jotai sinne päin, Nam! Sitten kun oltiin syöty alotettiin puvustaminen. Me siis mainostettiin Cubuksen vaatteita ja meille jokaselle neljälle tytölle oli valittu omat asukokonaisuudet. Mulla oli ehkä kaikista jollain tavalla erilaisin, hieman rokahtavampi. Sitten kun asut ja Glitterin asusteet oli paikallaan mallejen päällä korjattiin meikit vielä priima kuntoon :) Sitten oltiinkin valmiita kuvauksiin. Meistä otettiin yhteiskuvia ja sitten jokaisesta yksin kuvia. Koko kuvaussessio kesti varmaa ainakin tunnin ja koko ajan piti vaan jaksaa hymyillä ja hymyillä, vaikka pikkuhiljaa alko korkokengät sattumaan ja hikeä puskea pintaan.
       Noh loppu hyvin kaikki hyvin. Kuvausten jälkeen vielä loppushampanjat ja mutakakkua. Sitte saatiin kuulla että jokainen saa valita niistä Cubuksen vaatteista kaks kappaletta omaks. Siistii! Myös kampaamotuotteita sain huimat kuus kappaletta!! Eipä ainakaan tavaran puutetta tullu. Ihan lopuksi sitten meijät vietiin Forumin Glitter liikkeeseen ja saatiin ostaa iiiiso Glitter kassillinen kamaa sieltä. Määrää ei ollu sanottu joten vaikka mitä tarttu mukaan ja enemmänkin olis tullu jos ois kehdannu :D Tulipahan saatua vuoden korut ja asusteet hahah! Päivä oli aivan mahtava ja ku mulle tosiaan tää koko kisa saati voittaminen tuli iha puskista. En ees ollu tyylii muistanu koko tällästä Koskarissa otettua Glitter Star kisan kuvaa. Voin vaa sanoa että härregyyd kun oon onnellinen siitä päivästä :)
        Naurettiin tyttöjen kanssa just sitä et miten sitä nyt osaa olla kun kukaan ei oo enää korjaamassa koko ajan koruja/hiuksia/meikkejä ja kohtelemassa sua kun prinsessaa. Upea päivä! Seuraavassa Demissä pitäisi ymmärrykseni mukaan meidän kuvat olla :) Käykää tsekkaamassa sitten ja toivon että kuvat jotka sinne menee olisi osaltani kauniita, Heh! :D Eipä mulla muuta. Kerranki tuli pidemmän puoleinen teksti, Onnea sen lukemiseen. Sitten perus asukuvia tältä päivältä. Heippa <3










                                                               Kuvat: Glitter Suomi

Sitten asukuvaa:


Snapback: Glitter, Korut: Glitter, Paita: H&M, Takki: Monki, Housut: Cubus, Kengät: Spiritstore









                                                                             -Iida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti