lauantai 15. helmikuuta 2014

Royals

Noniin eli siis vanhojenpäivä oli ja meni! Oli kyllä mahtava kokemus, jonka tuun varmasti muistamaan aina ja ikuisesti. Mahtavia ihmisiä, kauniita naisia, komeita miehiä, hyvä meininki ja tottaki upeita tansseja (Vaikka ne aina niitä iänikuisia samoja onki). Huhhuh! Plus jatkot vielä kaiken päälle. Voin sanoo että olin PIKKASEN väsyny ton päivän jälkeen ja tunnen sen roikkuvissa mustissa silmäpusseissani sekä päkiöissä, joista en osaa sanoa onko ne turvonneet vai vaan tunnottomat. Ehkä lopputuloksen saan selville huomiseen mennessä :D Mutta oli se tän kaiken kivun ja väsymyksen arvosta.
     Se vaan on niin jännä että näitäki tansseja valmisteltu jo varmaan puoli vuotta ja ne onki sitte ihan yhtäkkiä päivässä ohi... Eks mä enään maanantaina pääsekään wanhojen tanssitunnille jamittelee? Oltiin tanssimassa siis 3 eri paikassa. Koululla, Tampereen Koskikeskuksessa ja Tampere Areenalla. Oliko kukaan teistä katselemassa? Heh ;) Ruokapaikkana mulla ja mun ystävillä toimi Manhattan. Nyt sitten saatte tähän postaukseen sikana kuvia. Näitä riittää. Yhteensä kuvia tuli koko päivältä about 280, että voitte kuvitella oli pikkasen vaikeuksia valita niistä niitä parhaimpia ja muokata jokaikinen. Noh sen sain kumminkin itsestäni irti ja tehtyä! Hyvä minä hurray! Elikkä nauttikaa siis suuresta kuvien annista ja koittakaa jaksaa selata loppuun asti ;) Heippa kaikille ja myöhäset ystävänpäivä onnittelut! <3

Ensin MUMMINI laittamat ihanat hiukset:


Sitten itse unelma prinsessamekkoni, jonka siis vuokrasin Tampereen teatterilta:













 
 
Sitten kaikenlaista sekavaa kuvamatskua kera ystävien:
 
 

 



 

 

 

















 



Juu ja siis ihan sivuhuomiona mun tanssipari on tuo oranssihiuksinen poika eikä se toinen vaaleahapsi. Tämä huomio sen vuoksi, että meitä luultiin monta kertaa pariks ku kuoljettiin jossain yleisillä paikoilla :D Hahah! Ei voi mitään jos puvut mätsää kahen pojan kanssa ;) Heh heh!

Seuraavana hieman itse tanssikuvia:





 










                                                                            -Iida :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti