torstai 10. lokakuuta 2013

Back To Black

Noniin heiiii kaikki! Tänään oli tämmönen tumma/musta päivä. Ei siis mielenlaadulta/ajatuksilta vaan vaatteiden puolesta. Onneksi leopaita toi sentään jotain muutakin väriä kehiin kun vaan mustaa. Mutta tää päivä näin :) Kaivoin myös jostakin ihmeen kätköistä tän syystakin. En edes muistanu että omistan tälläsen. Heti ku löysin ni heti päälle vaan! Hip hei! Kävin tänään kattomassa sitten H&M:ssä talvi/syystakkeja ja vielä lukiolaiskalenterin avulla saan tässä kuussa alennusta 10e takista, jonka sieltä mukaan nappaan. Mutta tulikin vastaan valinnanvaikeus! Ääääh. Ostanko talvitalvi eli ihan pakkasenkestävän takin vai syys/alkutalventakin?? Ei tietoa! Oli ne kaikki niin ihania.
     Olin järkevä ja päätin siis nukkua yhden yön yli ja mennä sinne kauppaan huomenna uudelleen! Saas nähä mitä tästä nyt tulee! Ääk... Päätökset on aina niin vaikeita. Miksei joku vois välillä päättää mun puolesta?
      Mutta asukuvaa olkaapa hyvät ja iihanat illanjatkot kaikille murmeleille!<3

Takki: H&M, Housut: BikBok, Paita: Lindex, Sormikkaat: H&M, Kaulahuivi: GT, Kengät: DinSko, Korvikset: Glitter, Kaulakoru: Kirppis
 
 

 





 



 



                                                                               -Iida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti